AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kamu belum mendapatkan jodoh? Merasa minder dengan wajah pas-pasan? Merasa nggak pede dengan keadaan ... Read More »
Published: Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/408
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAYUNGYUN


Naliko ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging kowe, ora gelem ngglape

Koyo ngene, rasane
Wong kayungyun
Rino wengi
Mung tansah ngalamun

Gedhene nggonku kasmaran, ono omah
Ora krasan
Ora eling mring kahanan
Tiwas edan, datan kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 45532
Bookmark and Share