AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Musim penghujan telah tiba, yang mana terkadang saat akan turun hujan atau bebarengan sama hujan dan ... Read More »
Published: Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 17/256
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAYUNGYUN


Naliko ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging kowe, ora gelem ngglape

Koyo ngene, rasane
Wong kayungyun
Rino wengi
Mung tansah ngalamun

Gedhene nggonku kasmaran, ono omah
Ora krasan
Ora eling mring kahanan
Tiwas edan, datan kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 11300
Bookmark and Share