AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Kali ini kita akan bahas soal dunia internet dan pemrogaman serta instalasi VestaCP pada VPS OS Linu ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 15:28:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/813
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso keturutan
Momong putro urip bebarengan

Aku kedanan
Rino wengi mung tansah kelingan
Kedanan prawan
Ibarate kodok nggayuh Lintang

Tak rewangi pati geni pamrihe
Karep ben luluh atine
Aku ora bakal rabi
Mung sliramu priyo tak enteni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikin ... Read More »
Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging k ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I just know for sure it’s time to keep
The best thing life could ever give, i’m truly blessed
It is y ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 57478
Bookmark and Share