AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:17:38
Random News
Inilah cara aman memakai Smartphone Mobile seperti Android, Blackberry dan iPhone. Agar awet, tidak ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 15:28:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/318
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso keturutan
Momong putro urip bebarengan

Aku kedanan
Rino wengi mung tansah kelingan
Kedanan prawan
Ibarate kodok nggayuh Lintang

Tak rewangi pati geni pamrihe
Karep ben luluh atine
Aku ora bakal rabi
Mung sliramu priyo tak enteni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Nin ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 19675
Bookmark and Share