AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:03:59
Random News
Soal rok mini ini memang menggelitik. Saya sendiri di dalam dilema yang besar. Alasannya, pertama ka ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 15:28:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/89
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso keturutan
Momong putro urip bebarengan

Aku kedanan
Rino wengi mung tansah kelingan
Kedanan prawan
Ibarate kodok nggayuh Lintang

Tak rewangi pati geni pamrihe
Karep ben luluh atine
Aku ora bakal rabi
Mung sliramu priyo tak enteni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watarhamna lanakunanna minal khosirin

Ya Allah ampuni kami
Hapuskan air mata ini
Kami meraba tanpa cahaya
Tanpa ... Read More »
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36155
Bookmark and Share