AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada umumnya, alat kontrasepsi dipercaya mampu mengendalikan tingkat kehamilan yang tinggi. Sayangny ... Read More »
Published: Fri, 27 Dec 2019 - 15:49:15
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/212
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG MAWAR


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah janji, tresnaning ati
Mrucut ra bakal nyawiji

Eman, pancen eman
Ninggalke, kasunyatan
Eman, pancen eman
Ninggalke, sesambungan

Kembang mawar, sing tak sirami
Mati ke siram geni..

Pawitane sliramu janji
Ning nyatane, mbok blenjani
Nalikane kandamu siji
Ning nyatane, ngiris ati

Yen pancen eling, tresnane ati
Yen pancen ilang, ora sido nyawang..


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah janji, tresnaning ati
Mrucut ra bakal nyawiji

Eman, pancen eman
Ninggalke, kasunyatan
Eman, pancen eman
Ninggalke, sesambungan

Kembang mawar, sing tak sirami
Mati ke siram geni..

Pawitane kandamu siji
Ning nyatane, ngiris ati
Nalikane sliramu janji
Ning nyatane, kok blenjani

Yen pancen eling, bejane ati
Yen pancen ilang, ora sido nyawang
Yen pancen eling, bejane ati
Yen pancen ilang, ora sido nyawang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun ... Read More »
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Ru ... Read More »
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 34505
Bookmark and Share