AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hubungan percintaan yang belum sah atau biasa disebut dengan Pacaran bisa menjadi waktu-waktu yang m ... Read More »
Published: Thu, 19 Mar 2020 - 05:53:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 624/860
Comments: 0/0
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora gawe gelo

Mulo aku yo ngimbangi
Tuhu tresno sarto bekti
Tresnaku ora mung ono lathi
Nanging sak terusing ati

Opo boyo darunane
Sak iki mung lamis wae
Tresnamu wis ora nggape
Sak solahe mung tansah ngece
Aduh, gek kepiye

Tak rewangi loro lopo
Nanging yekti tanpo guno
Pancen sliramu wis ora tresno
Kencono mung katon wingko



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 73542
Bookmark and Share