AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:40:46
Random News
Banyak orang mengucapkan Ikhlas dengan mudahnya, padahal belum tentu hatinya itu Ikhlas. Dibawah ... Read More »
Published: Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/156
Comments: 0/0
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung anggonku nembung
Nembung tresno dik sing tak roso
Marang kowe kenyo manis

Lk:
Ra ketemu rasane piye atiku
Mung kelingan pasuryanmu cah ayu
Nadyan adoh papane dunungku
Ora bakal biso luntur tresnaku

Pi
Opo bener mas ngendikamu
Pinter ngrayu opo lamis omong mu
Yen pancen tresnamu ra gumuyu
Bukti tresno ndang nglamar wong tuaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku ... Read More »
Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda

Sepertinya tidak ada yang berubah dari Angelina Sondakh, kenyataannya mantan putri Indonesia ini masih terlihat cantik walau pun tahun ini masih harus kembali merayakan hari lebaran di Rutan Pondok Ba ... Read More »
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikin ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 16612
Bookmark and Share