AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini adalah sebuah kisah nyataku. Dulu, Aku terkena penyakit diabetes, gula darah yang aku derita men ... Read More »
Published: Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/184
Comments: 0/2
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung-layung
Ati suwung bingung anggonku nembung
Nembung tresno dik sing tak roso
Marang kowe kenyo manis

Lk:
Ra ketemu rasane piye atiku
Mung kelingan pasuryanmu cah ayu
Nadyan adoh papane dunungku
Ora bakal biso luntur tresnaku

Pi
Opo bener mas ngendikamu
Pinter ngrayu opo lamis omong mu
Yen pancen tresnamu ra gumuyu
Bukti tresno ndang nglamar wong tuaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Thu, 01 Apr 2021 - 04:38:12]
buy zithromax 1000mg online: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">cheap zithromax</a> zithromax 500mg price in india
https://zithromaxproff.com/# zithromax
zithromax 250mg buy generic zithromax online buy zithromax 1000mg online
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 18:30:05]
zithromax 250 mg tablet price: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">cheap zithromax</a> buy zithromax online australia
http://zithromaxproff.com/# zithromax azithromycin
View All Comments on Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 10401
Bookmark and Share