AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Indonesia, apa sii yang ngga ada, negeri yang cantik, kekayaan alam yang luar biasa, dan bahkan manu ... Read More »
Published: Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/705
Comments: 0/0
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung-layung
Ati suwung bingung anggonku nembung
Nembung tresno dik sing tak roso
Marang kowe kenyo manis

Lk:
Ra ketemu rasane piye atiku
Mung kelingan pasuryanmu cah ayu
Nadyan adoh papane dunungku
Ora bakal biso luntur tresnaku

Pi
Opo bener mas ngendikamu
Pinter ngrayu opo lamis omong mu
Yen pancen tresnamu ra gumuyu
Bukti tresno ndang nglamar wong tuaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22779
Bookmark and Share