AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:22:07
Random News
Setelah membahas akibat dan bahayanya jika anak suka menghisap jempol pada postingan sebelumnya. Kit ... Read More »
Published: Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/367
Comments: 0/0
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung anggonku nembung
Nembung tresno dik sing tak roso
Marang kowe kenyo manis

Lk:
Ra ketemu rasane piye atiku
Mung kelingan pasuryanmu cah ayu
Nadyan adoh papane dunungku
Ora bakal biso luntur tresnaku

Pi
Opo bener mas ngendikamu
Pinter ngrayu opo lamis omong mu
Yen pancen tresnamu ra gumuyu
Bukti tresno ndang nglamar wong tuaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

GELO


Neng ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nel ... Read More »
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in front of you
The clouds floating by
The sky so clear and blue
Planets in their orbits
The moon and the sun
Such per ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 73719
Bookmark and Share