AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Orang tua pasti kawatir dan bertanya-tanya, mengapa si kecil terlambat berjalan? Sebagai orangtua, p ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 449/683
Comments: 1/13
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi mung dadi impen
Dhasar ayu dedeke sing lengkung-lengkung
Yen ngujiwat mung gawe atiku bingung

Pr:
Esemmu yo mas yo sepet madu
Koyo-koyo biso nggegarit atiku
Dhasar nggantheng koyo raden gatutkoco
Sopo wonge sing ra pingin dilelo-lelo

Lk:
Wong ayu dadi impenku
Rino wengi aku mikirke sliramu
Yen ra percoyo takono lintang rembulan
Yen tresnaku nganti sumundhul ing tawang

Pr:
Tak suwun yo mas yo ojo ngono
Aku ngerti sampeyan wis duwe bojo
Wajik klethik enake dinggo wedangan
Luwih becik ayo bali kekadangan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (13)
Jerryprips [Tue, 21 Sep 2021 - 10:31:26]
ed clinic <a href=" http://withoutdoctorprescription.online# ">prescription drugs online without doctor</a> - canadian drugs
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 02:58:54]
generic ed drugs <a href=" https://withoutdoctorprescription.com/# ">ed pills otc</a> - vacuum therapy for ed
TerryBiree [Sat, 11 Sep 2021 - 10:34:57]
generic cialis cost <a href=" https://cialismgz.com/# ">cialis pills</a> - where to buy cialis in calgary safely
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 11:25:45]
cialis without doctor prescription <a href=" http://indiarxmgz.com/# ">legitimate online pharmacies india</a> - over the counter ed drugs
TerryBiree [Tue, 07 Sep 2021 - 23:21:28]
ed pills that work quickly <a href=" http://indiarxmgz.online# ">overseas pharmacies shipping to usa</a> - muse ed drug
View All Comments on Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24593
Bookmark and Share