AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: WONG LALI ORA KELINGAN Wong lali ora kelingan Aku wingi lungo ra pamitan Yen n ... Read More »
Published: Sun, 15 Mar 2020 - 06:58:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/387
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono lan ledo ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantip, wasising wicoro
Wirogo sarto wiromo
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngremboko
Rino kelawan wengi, sliramu tak anti-anti
Wong bagus tak impi-impi

Soko sorote netramu
Yen ra selak, sakjroning batinku
Ra luput panggrahitanmu
Ono tresno sak jroning atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINGSIR WENGI


Lingsir wengi
Sepi durung, biso nendro
Kagudo
Mring wewayah, ka ... Read More »
Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOJO LORO


Abang biru lampune disko
Awak kuru mas, mikir bojo loro
Bojo sing en ... Read More »
Lirik Lagu BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

BANYU LANGIT (Full) By Didi Kempot


Suoro angin, angin sing ngreridu ati
Ngeling ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 39745
Bookmark and Share