AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selain ketupat dan opor ayam yang musti ada sebagai menu masakan di hari lebaran. Tentu para ibu jug ... Read More »
Published: Sun, 22 Mar 2020 - 12:02:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/432
Comments: 0/0
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu/bagus kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Wis tak, lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan, nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36234
Bookmark and Share