AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, Otak merupakan struktur pusat pengaturan. Otak manusia memiliki volume sekitar 1.350cc ... Read More »
Published: Sun, 22 Mar 2020 - 12:02:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/188
Comments: 0/0
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu/bagus kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Wis tak, lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan, nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo nge ... Read More »
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger g ... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 44749
Bookmark and Share