AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setelah kita mengetahui penyebab dan sekaligus cara mencegah penyakit wasir atau ambeien (Hemorrhoid ... Read More »
Published: Thu, 23 Jan 2020 - 08:19:19
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 140/333
Comments: 0/0
Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KLOSO OPO KASUR (Duet)


Pr:
Pilih kloso mas, opo pilih kasur
Podo-podo, biso kanggo turune
Pilih ning ngisor, opo pilih ning nduwur
Gek ndang matur, tak enteni wangsulane

Lk:
Aku manut dik, kepiye penak e
Ngisor nduwur, rasane podo wae
Alon-alon, ojo dibanterke
Ojo kesusu, aku njaluk sing suwe

Pr:
Manut sedelok opo suwe
Ojo lali upahe yo mas
Manut alon-alon tak cekele
Ndang mrene tak urute

Lk:
Iki lho dik, abuh sakmene gedene
Jempol sikilku kesleo wingi sore

Pr:
Tak urute mas, nganggo lengo klentik
Jempol sikilmu ben pulih dadi cilik



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 12207
Bookmark and Share