AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Gak bisa dipungkiri selama ini media sosial sering jadi 'penolong' kalo kamu lagi bengong. Atau bis ... Read More »
Published: Wed, 26 Feb 2020 - 07:13:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/179
Comments: 0/0
Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

KRETEK UNENGAN


Mbiyen, naliko arep lungo
Keket, tak rengkuh ono dodo
Tangis, tak aras kebak roso
Kowe, kondo yen bakal setyo

Ing sabrang, lor kretek unengan
Abot rasa-ne wong pepisahan

Kocap, lagi setahun kerjo
Aku, ketemu konco ndeso
Kondo, ojo banget nelongso
Jare, kowe wis keno gudo

Aku menyat, banjur bali menyang ndeso
Kaget ati, semu ora percoyo

Tekan omah, ulem wis ono mejo
Sesuk isuk, sliramu polokromo

Oo Rani, jebul kowe ngapusi
Oh atiku, loro ginowo mati
Oo Rani, jebul kowe mblenjani
Oh atiku, loro ginowo mati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing ... Read More »
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50577
Bookmark and Share