AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah Anda bahwa Indonesia memiliki salah satu surga bawah laut paling indah di dunia? Taman Nasio ... Read More »
Published: Thu, 18 Jun 2020 - 00:22:20
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/12
Comments: 0/0
Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu KUATNO AKU  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KUATNO AKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu :

KUATNO AKU By Denny Caknan Feat Ilux ID


Kowe sing biyen tau ning atiku
Sing tau gawe seneng uripku
Saiki wis lungo disanding wong liyo
Mergo ra ono restune wong tuo

Setiaku wis ra kurang kurang
Sayangku ning koe yo tenanan
Rasane a-bot nrimo kenyataan
Kepekso pisah mergo keadaan
Wis cukup aku sadar diri

Tak trimo karo gede ati
Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong sing paling tak sayangi

Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti kuatno aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50199
Bookmark and Share