AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Telur merupakan salah satu makanan favorit bagi sejumlah orang Indonesia. Hal itu dikarenakan telur ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 13:22:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2457/3958
Comments: 0/0
Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE (Bowo)


Bowo:
Dino minggu sing tak anti
Tinemune ngoyoworo
Jebuul mung lali janjine
Anane pijer semoyo
Pinter golek alesan
Ngandar-andar angen dukur
Aku wis ora percoyo


Lirik:
Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku mangkel yen kepethuk
Irungmu mesti tak ciwel wel wel wel

Lali janjine kandane alesane
Mangkelake
Sopo wonge sing ra gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan-jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 66576
Bookmark and Share