AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:36:00
Random News
Kulit muka berjarawat, memang menjadi masalah paling besar bagi kebanyakan orang, terutama para wani ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 13:22:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/87
Comments: 0/0
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku mangkel yen kepethuk
Irungmu mesti tak ciwel wel wel wel

Lali janjine kandane alesane
Mangkelake
Sopo wonge sing ra gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan-jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo



Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-lali-janjine-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-lali-janjine-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-lali-janjine-karawitan-campursari-youtube
#lirik-lagu-lali-janjine-karawitan-campursari-song
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Perjuangan Sukses Chris Gardner Dalam Film The Pursuit Of Happiness - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Perjuangan Sukses Chris Gardner Dalam Film The Pursuit Of Happiness

Yang suka nonton film atau movie, alangkah bagusnya kalau di biasakan nonton film yang bisa menambah semangat hidup agar sukses, bukan film percintaan terus. Seperti kisah perjuangan sukses di film in ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 92282
Bookmark and Share