AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hari minggu saat yang pas buat mencoba berbagai resp makanan, Nah, kali ini kita coba membuat Pizza. ... Read More »
Published: Mon, 18 May 2020 - 09:02:41
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/139
Comments: 0/0
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nate tresno
Ning nyatane, aku mbok tinggal lungo

Tak enteni
Sak wetoro, ra krungu kabare
Sajake wis ora bali
Aku lilo, legowo sak kabehe

Telulas tahun lawase
Nggonmu urip, bareng karo aku
Getun luntur katresnane
Ora nyono, kowe ngliyo ning mburiku

Sak pungkure
Sing tak jaluk, ojo nyedaki aku
Wis ra ono gunane
Tresno iki, larut katut banyu campur banyu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kan ... Read More »
Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Ru ... Read More »
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 79466
Bookmark and Share