AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:07:31
Random News
Assalamualaikum wr Wb. Ustad/ustdzah saya Iva, seorang wanita dan sudah menikah. Saya bekerja dan ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 08:49:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/98
Comments: 0/0
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku antuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mung sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Evi Masamba Juara Pertama Dangdut Academy 2 Indosiar - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Evi Masamba Juara Pertama Dangdut Academy 2 Indosiar

Setelah ditunggu sekian lama akhirnya semalam (12/6/2015) bertempat di Studio Indosiar Konser Final Dangdut Academy 2 jadi juga digelar, konser yang bertajuk KONSER KEMENANGAN tadi malam menampikan d ... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

AM I WRONG

Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong
For saying that I'll choose another way?
I ain't trying to do what everybody else doing
Just cause everybody doing ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 81233
Bookmark and Share