AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini buat seluruh pengguna mobil, terutama buat mobil yang tidak pakai alarm dan kunci otomatis. Kala ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/168
Comments: 0/0
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu, mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah, nggandeng priyo liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot, taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani

Opo pancen, wis nasibku
Kudu pisahan, karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku, ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo aku, wis kebacut tresno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sa ... Read More »
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang t ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32004
Bookmark and Share