AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Akhir-akhir ini temperatur bumi memang cenderung terus menaik, panasss.. dan kalau panas enaknya kha ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/348
Comments: 0/0
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu, mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah, nggandeng priyo liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot, taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani

Opo pancen, wis nasibku
Kudu pisahan, karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku, ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo aku, wis kebacut tresno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh ... Read More »
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung ... Read More »
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89238
Bookmark and Share