AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini adalah salah satu kue yang praktis untuk camilan di rumah maupun dalam perjalanan. Cara membuatn ... Read More »
Published: Tue, 16 Jun 2020 - 07:43:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/131
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO PIKIR (Full) Banyuwangian Dangdut Campursari

Lirik Lagu LORO PIKIR (Full) Banyuwangian Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO PIKIR (Full) Banyuwangian Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LORO PIKIR (Full)


Dino dino riko suguhi warang
Dino dino sing tau riko, sayang
Roso ngersulo ngemuli, jero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi wa-rang
Dino dino sing tau riko, sayang
Roso ngersulo ngemuli, njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati tego gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi, bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulosoro

Sun nerimo, dung kelangan welas riko
Masio mageh, ninggal roso nong jero dodo


Dino dino riko suguhi wa-rang
Dino dino sing tau riko, sayang
Roso ngersulo ngemuli, njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati tego gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi, bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulosoro

Dadi loro pikir dadi, bingung ati
Dung sing di anggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulosoro

Sun nerimo, dung kelangan welas riko
Masio mageh, ninggal roso nong jero dodo

Sun nerimo, dung kelangan welas riko
Masio mageh, ninggal roso nong jero dodo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 29580
Bookmark and Share