AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LILAKNO LUNGAKU By LossKita Aku ora nyongko Bakal ngene akhire Dadi mlaku dewe ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2204/2824
Comments: 0/19
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari
Yen sliramu ra gelem nambani

Pancen aku wong ra duwe
Mung sarwo susah ing saben dinane
Aku mung biso tresnani
Nanging aku ra biso nduweni

Tak sanggane tak trimane
Loro tresno koyo ngene rasane
Sing tak pikir ra rumomngso
Mergo sak iki uripe wis mulyo
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (19)
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 19:08:42]
ivermectin uk <a href=" http://stromectoli.com/# ">stromectol prices</a> - ivermectin ebay
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 19:07:11]
buy viagra on line seattle <a href=" http://edviagralove.com/# ">prices for viagra</a> - bootleg viagra
ordering viagra online is it legal
StephenJearm [Thu, 07 Oct 2021 - 23:07:38]
http://edcialislove.com/# buy cialis without prescription
cialis online canada ripoff
JerryCoica [Mon, 04 Oct 2021 - 18:24:42]
order prednisone 100g online without prescription <a href=" http://prednisonert.online/# ">buy prednisone</a> - buy 40 mg prednisone
PeterSop [Tue, 28 Sep 2021 - 15:56:03]
cialis tadalafil <a href=" http://tadalafilten.com/# ">buy tadalafil cialis</a> - where can i get tadalafil
View All Comments on Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 29855
Bookmark and Share