AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setelah melalui proses yang cukup lama sejak bulan Mei 2015 lalu, akhirnya terbongkar juga siapa ses ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:33:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/138
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang tansah, katon malelo
Dalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali, tenan
Ndek semono, nate janji
Nedyo arep urip, bebarengan
Bungah susah dilakoni

Nanging aku ora ngiro
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur kromo
Ora nganggo, kondo-kondo

Wis pestine lelakonku, aduh
Aku mung kudu, narimo
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandhang, loro bronto



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 61276
Bookmark and Share