AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada suatu hari pertama masuk sekolah, Seorang Ibu Guru terlebih dahulu melakukan sesi perkenalan de ... Read More »
Published: Wed, 22 Jan 2020 - 20:42:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 11/220
Comments: 0/0
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu
Duh wong ayu, ra eling dino lan wektu

Ning ati tansah ra biso ilang
Soyo suwe soyo raka-ruan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Cah ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu
Soyo gawe loro
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno, dudu bondo nanging
Lungiting asmoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WONG LALI ORA KELINGAN


Wong lali ora kelingan
Aku wingi lungo ra pamitan
Yen n ... Read More »
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen ... Read More »
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 57413
Bookmark and Share