AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
PT Sumber Alfaria Trijaya Tbk selaku pemilik ritel modern Alfamart menegaskan, telah menarik seluruh ... Read More »
Published: Wed, 22 Jan 2020 - 20:42:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/475
Comments: 0/0
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu
Duh wong ayu, ra eling dino lan wektu

Ning ati tansah ra biso ilang
Soyo suwe soyo raka-ruan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Cah ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu
Soyo gawe loro
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno, dudu bondo nanging
Lungiting asmoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46334
Bookmark and Share