AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:54:37
Random News
Banyak hasil studi yang telah menyimpulkan bahwa minuman hangat lebih menyehatkan daripada minuman d ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/202
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Manis Esemmu sama seperti lirik lagu Titip Tresno.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91409
Bookmark and Share