AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Siapa sih yang tidak bahagia kalau keluarga yang kita bina bisa langgeng sampai akhir hayat. Tentu s ... Read More »
Published: Fri, 31 Jan 2020 - 18:38:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/139
Comments: 0/0
Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MAWAR BIRU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MAWAR BIRU


Tumetesing waspaku
Ora tego, rasaning atiku
Ninggalake
Sliramu priyo idamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake
Naliko bareng mlaku-mlaku

Ora nyono, ora ngiro
Yen ngene dadine
Aku kudu melu, nderekake
Romo lan ibuku, mulih ning ndesaku

Wekasan mung welingku
Aku titip, kembang mawar biru
Openono
Minongko tondo katresnanku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90601
Bookmark and Share