AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mau makanan yang segar terutama untuk si buah hati umuran 8 bulan? Buatkan puding avokad saus yogurt ... Read More »
Published: Thu, 27 Feb 2020 - 05:51:35
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 818/1348
Comments: 0/0
Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MELATI RINONCE (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MELATI RINONCE (Bowo)


Bowo:
Kang kadulu
Reroncen melathi
Malelo katonton
Rino wengi amung dadi impen
Pepuntone pantes digoleki
Dununge wong manis
Ingkang maweh wuyung


Lirik:
Lha kae wus mrene
Nyangking, kembang, melati rinonce
Tondho yekti
Teteping ka-saguhane

Nuli masrahake
Tak tom-po nu-li dikalungake
Soyo tresno
Tak sawang ka-ton eseme

Ing uni prasetyo
Tan nedyo ging-gang sak rekmo
Uwis nyoto
Biso gawe roso mulyo

Iki pasangonmu
Mawar kuning, kang kudu sumanding
Pangajabku
Asih lahir trusing kalbu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 83405
Bookmark and Share