AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sahabat, jika anda berkenan sempatkanlah barang sejenak untuk membaca surah Al Ikhlas, karena ada ra ... Read More »
Published: Thu, 23 Jan 2020 - 09:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/107
Comments: 0/0
Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MUNG SLIRAMU


Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono
Sih kinasih tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno

Sedino koyo setahun
Umpomo pisah klawan sliramu
Pancen ora ono caritane
pisah lahir lan batine

Wong ayu gantilaning atiku
Piya-piye aku manut sliramu
Yen pengin takon isi atiku
Kabeh mau yo mung kanggo sliramu

Wong ayu sinawang tambah ayu
Yen kelingan aku ra biso turu
Yen nganti lali janji-janjimu
Biso-biso awakku dadi kuru

Aku ora bakal lali
Rino wengi mung katon esemmu
Soyo suwe soyo ra mboseni
Yen aku nyawang sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SIDOASIH SETYATUHU (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDOASIH SETYATUHU (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SIDO ASIH - SETYA TUHU (Bowo)


Bowo:
Pamintaku
Nimas sidoasih
Atut runtut tan ... Read More »
Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELO


Ning ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak p ... Read More »
Lirik Lagu NGIMPI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGIMPI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGIMPI


Sripat-sripit
Lambehane mrak kesimping
Gandhes luwes
Wiragane anglam-l ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88777
Bookmark and Share