AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Seseorang bertanya pada seseorang yang lain, tentang apa yang sejatinya dia cari selama ini. Dan in ... Read More »
Published: Thu, 23 Jan 2020 - 09:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 137/345
Comments: 0/2
Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MUNG SLIRAMU


Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono
Sih kinasih tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno

Sedino koyo setahun
Umpomo pisah klawan sliramu
Pancen ora ono caritane
pisah lahir lan batine

Wong ayu gantilaning atiku
Piya-piye aku manut sliramu
Yen pengin takon isi atiku
Kabeh mau yo mung kanggo sliramu

Wong ayu sinawang tambah ayu
Yen kelingan aku ra biso turu
Yen nganti lali janji-janjimu
Biso-biso awakku dadi kuru

Aku ora bakal lali
Rino wengi mung katon esemmu
Soyo suwe soyo ra mboseni
Yen aku nyawang sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LarryUpsem [Mon, 11 Jan 2021 - 11:13:58]
Medicament prescribing information. Long-Term Effects.
<a href="https://артстор.рф">how can i get promethazine online</a>
Actual news about pills. Get here.
WstCB [Sun, 10 Jan 2021 - 05:25:35]
Drug information sheet. Effects of Drug Abuse. <a href="https://viagra4u.top">can i buy generic viagra tablets</a> in US. Actual information about medicines. Read here.
All what you want to know about drug. Best what you want to know about meds. Best trends of medication. eea4e3a
View All Comments on Lirik Lagu MUNG SLIRAMU Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 99167
Bookmark and Share