AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sebuah gempa berkekuatan sekitar 8 skala richter terjadi di lepas pantai Jepang Sabtu pagi, kata ahl ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 14:30:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 162/423
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGALAMUNING ATI (Ngalamune Ati)


Yen tak roso
Ra kuwowo roso jroning ati
Tansah kelingan kembange netro
Nggodho aku rino wengi

Pancen nyoto
Yen si rupo nora mitayani
Nanging aku wis kebacut tresno
Angel nggonku angoncati

Pamujiku
Mbok bisowo katekan sedyaku
Katresnanku
Ditimbangi tresno kang satuhu

Koyo ngopo
Ibo bungah roso jrening ati
Katekan sedyaku kang tak arah
Bejo nggonku urip iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 41924
Bookmark and Share