AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Terjadi percakapan antara adik dan kakak di kolam renang. Sang kakak menegur adiknya yang tidak j ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 14:30:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/718
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGALAMUNING ATI (Ngalamune Ati)


Yen tak roso
Ra kuwowo roso jroning ati
Tansah kelingan kembange netro
Nggodho aku rino wengi

Pancen nyoto
Yen si rupo nora mitayani
Nanging aku wis kebacut tresno
Angel nggonku angoncati

Pamujiku
Mbok bisowo katekan sedyaku
Katresnanku
Ditimbangi tresno kang satuhu

Koyo ngopo
Ibo bungah roso jrening ati
Katekan sedyaku kang tak arah
Bejo nggonku urip iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat kar ... Read More »
Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj

Lirik Lagu:

PILLS N POTIONS


Pills and potions
We're overdosing
I'm angry but I still love ... Read More »
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pa ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 68594
Bookmark and Share