AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: STASIUN TUGU Ing wengi iku Nalikane aku pisan ketemu Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Published: Mon, 20 Jan 2020 - 16:23:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 8/262
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang
Cobo sawangen mas, anggonku iki wedakan
Ning gene o kangmas, iseh seneng kluyuran

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki hanya untuk dirimu
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu dik, paling istimewa bagiku

Pr:
Ning ngarepku kamu bilang sayang, ning buriku ra karu-karuan
Ning ngarepku kamu tresno tenan, senengane ngrentengi wedokan
Ning ngarepku kamu bilang sayang, ning buriku ra karu-karu an
Ning ngarepku kamu tresno tenan, senengane ngrentengi wedokan

Lk:
Yen pancen mangkono dik, aku ngakoni salahku
Mulo sing tak jaluk, sing gedhe pangapuramu

Pr:
Janji sing tenan mas, jo seneng ngrentengi wedokan
Bakal ayem tentrem, anggone urip bebrayan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi ... Read More »
Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet)


Lk:
Duh Denok gandulaning ati, tegane nyulayani
J ... Read More »
Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEWATES KERJO


Intro:
Kuat-kuatne atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne at ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 18144
Bookmark and Share