AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hari ini tanggal 1 September 2015, bertempat di Bundaharan RI, Monas dan Istana Negara puluhan ribu ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 13:05:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/145
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah bawane
Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat
Pamikir tan kuwat, koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat
Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi, pangrasaku, koyo wus sumandhing
Aduh wong kuning
Liringing netro kang wening
Amung tansah tak lalekke, nanging trus eling

Wekasan pepuntonku
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu
Yo mung nimas mustikaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tek ... Read More »
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk su ... Read More »
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring ke ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32904
Bookmark and Share