AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Terkadang kita bingung, di saat akan memilih telur mana yang bagus. Coba ikuti cara termudah dibawah ... Read More »
Published: Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 10/1971
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane aku rak wis kondo
Aku nisto lan ora bondo donyo
E e e e eman, yektine mung kepranan
Barang kang durung kanyatan

Mbok yo eling
Soyo suwe soyo mundak yuswo
Ojo cidro
Yen cidro bakal nambaHi gelo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROJENG


Pating klempor, krungu swarane pit montor
Rame-rame, sak tengahe dalan g ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 53842
Bookmark and Share