AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 17 September 2019 - 14:17:46
Random News
Banyak orang yang bingung, terutama para siswa sekolah, bagaimana cara atau langkah-lagkah mendaftar ... Read More »
Published: Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/435
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane aku rak wis kondo
Aku nisto lan ora bondo donyo
E e e e eman, yektine mung kepranan
Barang kang durung kanyatan

Mbok yo eling
Soyo suwe soyo mundak yuswo
Ojo cidro
Yen cidro bakal nambaHi gelo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Evi Masamba Juara Pertama Dangdut Academy 2 Indosiar - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Evi Masamba Juara Pertama Dangdut Academy 2 Indosiar

Setelah ditunggu sekian lama akhirnya semalam (12/6/2015) bertempat di Studio Indosiar Konser Final Dangdut Academy 2 jadi juga digelar, konser yang bertajuk KONSER KEMENANGAN tadi malam menampikan d ... Read More »
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari ... Read More »
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in front of you
The clouds floating by
The sky so clear and blue
Planets in their orbits
The moon and the sun
Such per ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33710
Bookmark and Share