AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:45:27
Random News
Bahwa bawang merah adalah bumbu masak, tentu semua orang juga tahu itu, padahal, selain untuk bumbu ... Read More »
Published: Tue, 09 Jul 2019 - 22:44:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/232
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane aku rak wis kondo
Aku nisto lan ora bondo donyo
E e e e eman, yektine mung kepranan
Barang kang durung kanyatan

Mbok yo eling
Soyo suwe soyo mundak yuswo
Ojo cidro
Yen cidro bakal nambaHi gelo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

AM I WRONG

Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong
For saying that I'll choose another way?
I ain't trying to do what everybody else doing
Just cause everybody doing ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26183
Bookmark and Share