AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KADUNG TRESNO Lamat wus katon tejane Yen mbo-mbrong katon mencorong, aduh Wira ... Read More »
Published: Fri, 28 Feb 2020 - 11:09:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/530
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
Saben-saben dielingke
Nanging sajake kok anteng wae

Lk:
Mulo-mulo wis bejaku, yo dik yo
Pancen wis dadi nasibku
Tak suwun marang sliramu
Ojo dadi runtik ing atimu

Pr:
Iwak cucut wadahi karung
Becik mbacut tinimbang wurung
Aduh mas, tinimbang wurung

Lk:
Nang pasar kok tuku cipir
Jo samar yen ra tak pikir
Aduh dik, ojo kuwatir

Pr:
Manuk gagak kok ngaku merak
Pancen sengojo pancen dijarak
Aduh mas, sakit hatiku

Lk:
Ono kadal mangane roti
Ndang tak budal ojo digondeli
Aduh dik, ojo digondeli

Pr:
Mbang kacang kembang kedele, elae
Glopa-glape dadi gawe
Yen pancen dikarepake
Ayo enggal aku terno mulih wae



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tek ... Read More »
Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEWATES KERJO


Intro:
Kuat-kuatne atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne at ... Read More »
Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan


Kok kebangeten men
Sambat blas ra ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 73251
Bookmark and Share