AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Loh kok bisa? Iya karena bayam termasuk dalam daftar makanan yang memiliki konsentrasi pestisida tin ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 05:55:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/164
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, prasojo nimas
Ora agawe cuwo

Tansah ngugemi, tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni, thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo, amung lamis
Kang uwis, dadine, banjur didis

Akeh tulodho, wong demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji, ngendi kang suci
Tanggung biso mukti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar b ... Read More »
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem ... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 72690
Bookmark and Share