AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ketika anda tidur, kulit akan bekerja memperbaiki sel-selnya. Bantulah dengan meng-upgrade skincare ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 05:55:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/262
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, prasojo nimas
Ora agawe cuwo

Tansah ngugemi, tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni, thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo, amung lamis
Kang uwis, dadine, banjur didis

Akeh tulodho, wong demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji, ngendi kang suci
Tanggung biso mukti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON KEMUNING (Protelon Kemuning)


Wis suwe ora ketemu
Setengah mati roso k ... Read More »
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk su ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36603
Bookmark and Share