AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: DADI ATI Nggoleki sing koyo ngopo Wong nyatane kelakon seprene Angger angger g ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 05:55:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 739/978
Comments: 0/22
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, prasojo nimas
Ora agawe cuwo

Tansah ngugemi, tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni, thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo, amung lamis
Kang uwis, dadine, banjur didis

Akeh tulodho, wong demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji, ngendi kang suci
Tanggung biso mukti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (22)
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:25:07]
best male ed pills <a href=" http://rxfastrx.online# ">over the counter erectile dysfunction pills</a> - new treatments for ed
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 17:27:17]
viagra gold bestellen <a href=" https://edviagralove.online# ">generic viagra mastercard</a> - viagra 100 mg tablet
super viagra plus
StephenJearm [Thu, 07 Oct 2021 - 21:11:35]
http://edcialislove.online# cialis 20mg no prescription
cialis going over the counter
JerryCoica [Mon, 04 Oct 2021 - 16:22:23]
prednisone 40 mg <a href=" http://prednisonert.online/# ">prednisone</a> - prednisone 5 mg tablet without a prescription
PeterSop [Tue, 28 Sep 2021 - 14:28:29]
stromectol coronavirus <a href=" http://stromectolfive.com/# ">ivermectin 5 mg price</a> - stromectol ivermectin
View All Comments on Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90038
Bookmark and Share