AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PROLIMAN JOYO By: Soepardi Gemerlape lintang, wengi iki sing tak sawang Ngelin ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 05:55:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/137
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, prasojo nimas
Ora agawe cuwo

Tansah ngugemi, tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni, thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo, amung lamis
Kang uwis, dadine, banjur didis

Akeh tulodho, wong demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji, ngendi kang suci
Tanggung biso mukti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86324
Bookmark and Share