AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Buah dan sayuran ini sangat mudah kita dapat di pasar, di kota maupun desa. Dan ternyata beberapa bu ... Read More »
Published: Thu, 14 May 2020 - 07:47:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/132
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot


Durung lego, roso jroning ndodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethuk, sak kedepan moto
Isih durung, biso kanggo tombo

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo, gowo sisan atiku

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eleng wae

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Ning aku sih seneng kowe

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang taun nggonku nutup pati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo gowo sisan atiku


Rabiso, aku,ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eling wae

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Ning aku sih seneng kowe

Sak umpomo..kowe mangerteni..
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang taun nggonku nutup pati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo, gowo sisan atiku
Yen lungo, gowo sisan atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ATI (Titip Angin Kangen)


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati
A ... Read More »
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rah ... Read More »
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 12343
Bookmark and Share