AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada umumnya, wanita suka menggunakan bedak tabur di badan, ketiak bahkan miss v. Bedak tabur diangg ... Read More »
Published: Thu, 14 May 2020 - 07:47:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/119
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

OJO LUNGO (Full) By Didi Kempot


Durung lego, roso jroning ndodo
Durung mari, rasane kangenku
Lagi pethuk, sak kedepan moto
Isih durung, biso kanggo tombo

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo, gowo sisan atiku

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eleng wae

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Ning aku sih seneng kowe

Sak umpomo, kowe mangerteni
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang taun nggonku nutup pati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo gowo sisan atiku


Rabiso, aku,ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eling wae

Rabiso, aku, ora biso
Ngapusi rasaning ati
Bola bali wis tak lalekke
Ning aku sih seneng kowe

Sak umpomo..kowe mangerteni..
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang taun nggonku nutup pati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo ojo
Ojo, lungo ninggal aku maneh
Yen lungo, gowo sisan atiku
Yen lungo, gowo sisan atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 10423
Bookmark and Share