AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kepada teman-teman yang punya simpanan di bank-bank di bawah ini agar berhati-hati. Karena menurut i ... Read More »
Published: Mon, 02 Mar 2020 - 06:01:11
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 905/1216
Comments: 0/35
Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO SEMBRONO (Duet)


Pr:
Ampyang gulane jowo, yo mas yo
Pilih kacang opo klopo
Dadi wong lanang, mbok ojo sembrono
Ojo sembrono

Gulali jenange gulo, yo mas yo
Wong lali ora rumongso
Sarwo sarwi ngguyoake, tingkahe
Suwe-suwe kok nganyelake

Lk:
Aduh dik, aku sing kleru
Ojo dadi atimu
Durung-durung kowe wis nesu

Ning kali nggowo pancingan
Wong lali ora kelingan
Wong lali ora kelingan

Aduh dik, aku sing luput
Jo pijer prengat-prengut
Wong ayu dadi semrawut

Sosor bebek disosor meri
Salahku dhewek mohon disori
Besok-besok nggak lagi-lagi

Pr:
Manis gulane batu, jo kleru
Sing dodol rupane ayu
Janji kemis mesthi dadine setu
Yan kagol tak tinggal mlayu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (35)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 05:04:00]
tamoxifen warning <a href=" http://tamoxifenfast.com/# ">generic tamoxifen</a> - tamoxifen benefits
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:39:10]
wellbutrin 75 mg cost <a href=" https://wellbutrinfast.online# ">wellbutrin xl</a> - wellbutrin 150 xl
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:52:27]
hydroxychloroquine nz <a href=" https://plghydro200.com/ ">hydroxychloroquine sulfate corona</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:53:17]
is 20mg cialis equal to 100mg viagra <a href=" https://clstad20.com/ ">over the counter viagra cialis</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 18:19:57]
ivermectin tablets order <a href=" https://stromiver12.com/ ">ivermectin 12</a>
View All Comments on Lirik Lagu OJO SEMBRONO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32372
Bookmark and Share