AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Madu memang sangat baik untuk kesehatan, karena kandungan mineral dan vitamin didalam madu itu meman ... Read More »
Published: Mon, 15 Jun 2020 - 12:04:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/221
Comments: 0/0
Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ONO LIYANE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ONO LIYANE (ONLINE) By Vivi Voletha


Intro:
Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Main:
Kowe, lungo ninggal sumpah janji
Opo saiki, kowe oleh ganti
Wis suwe kowe, ora ono kabare
Opo saiki, wis ono liyane

Sakjane, jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung, dadi alesanmu
Kowe ning mburiku, malah gawe kisah
Yen ngono karepmu, aku tak sing ngalah

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Wouo.. oo.. Wouo.. oo..

Sakjane, jarak ra dadi alasan
Kabeh kuwi mung, dadi alesanmu
Kowe ning mburiku, malah gawe kisah
Yen ngono karepmu, aku tak sing ngalah

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu

Aku ning kene, mung iso ndongakne
Kowe ning kono karo wong liyo
Mugo uripmu, biso mulyo
Karo wong liyo pilihanmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50157
Bookmark and Share