AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
USA atau Amerika Serikat (AS), telah menjadi satu-satunya negara yang dominan di muka bumi ini, sete ... Read More »
Published: Sat, 04 Apr 2020 - 20:58:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/450
Comments: 0/0
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo iki, atiku sedih
Mak bapak, aku ora teko
Ning kene, aku ra biso lungo

Mung dungo, lan pujimu
Sing tak suwun, jroning uripku

Mak bapak, uwis ojo nangis
Woconen, layang sing tak tulis
Mak bapak, ngapuranen aku
Yen ono, salah lan luputku

Ning kene, koyo ngene rasane
Pingin mulih, ning aku kudu kepiye

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Mak bapak, uwis ojo nangis
Woconen, layang sing tak tulis
Mak bapak, ngapuranen aku
Yen ono, salah lan luputku

Ning kene, koyo ngene rasane
Pingin mulih, ning aku Kudu kepiye

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Suwarane takbir, ing wayah wengi
Ngelingke salah, dosa iki
Kepingin sungkem, ning kudu kepiye iki
Ngapuranen, dosane, anakmu iki

Ngapuranen, dosane, anakmu iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ALI-ALI


Ngagemo ali aliku, pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu ... Read More »
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
... Read More »
Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAPUSAN JANJI By Didi Kempot


Ning opo ono tresno
Yen kudu pisah
Ning opo kowe ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76044
Bookmark and Share