AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sahabat Rasulullah, SAW pernah bersabda menggambarkan situasi kehidupan akhir zaman, "Dan bila engk ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:57:03
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/150
Comments: 0/0
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan, kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku, ngrentes uripku
Teles kebes netes eluh ning dodoku

Dudu klambi anyar
Sing ning njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke ning aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang ning mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Ning opo seneng aku
Yen mung nggawe loroku
Pamer bojo anyar ning ngarepku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak p ... Read More »
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden ... Read More »
Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala


Intro:
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Ojo b ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 64681
Bookmark and Share