AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Buah yang dalam bahasa latin disebut Garcinia Mangostana ini ternyata tak hanya memiliki bentuk yang ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:14:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/144
Comments: 0/0
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk sulih
Wong sing biso, ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko, wong sing tak tresnani
Nanging bade kados pundi
Yen kawulo, sakdermo nglampahi

Mung semene
Atur puji, kariyo raharjo
Sak pungkure
Ojo lali, asring kirim warto

Eman-eman mbenjang ndiko
Yen to nganti, digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti, mung disio-sio



Smoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah baw ... Read More »
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi s ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 64592
Bookmark and Share