AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PANGATAK (Duet) Pr: Bapakne, wanci esuk Penak tenan, kowe tenguk-tenguk Ngeli ... Read More »
Published: Thu, 09 Jan 2020 - 19:01:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 238/518
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wengi
Babar pisan, aku ora ngerti
Batinku, tan graito, jebul nyimpen wadi

Ojo kurang, ing pamengku
Yen ono, tumindak kang, sarwo kurang dugo
Kabeh mau, bareng wis kebacut
Mulane, wekasane, aku trimo manut

Mung tujune, pituturku marang kowe
Wis mbok anggep, bakul jamu, pinggir dalan gede
Bebasane koyo betet sewu
Ocehane, ra digatek-ake

Aku ra bakal, nggondeli
Sliramu, tumindak kang, dudu sak lumrahe
Kabeh mau, aku ngrumangsani
Rabiso, nyukupi kebutuhanmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 38742
Bookmark and Share