AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lagi bingung cari VPS buat hosting situs? Mau cari yang murah tapi bagus performa-nya? Jangan coba-c ... Read More »
Published: Sat, 07 Mar 2020 - 07:27:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 296/685
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANGATAK (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PANGATAK (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGATAK (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGATAK (Duet)


Pr:
Bapakne, wanci esuk
Penak tenan, kowe tenguk-tenguk
Ngelingono, ning pawon kendile nggoling

Lk:
Lha iku ha-rak butuhmu
Isen-isen, jroning pawon

Pr:
Iyo be-ner kandamu
Pawon iku, dadi kewajibanku
Ning pikiren, beras entek bumbu tapis

Lk:
Yen ngono a-ku sing kojur
Opo sing kudu tak edol

Pr:
Ojo te-lat kok ingok
Wong lanang mung, pawitan dengkul
Opo seneng, yen brayatmu podo klingser

Lk:
Mongko aku, seneng nganggur
Mangan turu, omong kosong

Pr:
Podo melas anakmu
Galo kae, ono kebon jagung
Siramono, lan lemahe ditanduri

Lk:
Aku njaluk, sangu pacul
Tumandang, hanggarap kebon



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48467
Bookmark and Share