AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:18:56
Random News
Beraneka macam peralatan dan mainan, memang kebanyakan dan umumnya berasal dari bahan plastik. Seper ... Read More »
Published: Thu, 27 Jun 2019 - 09:46:49
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/298
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikine opo
Sliramu salin slogo
Biyen tresno saiki daksio

Wong ayu mbok ojo bingung
Tumlawung sak temahan getun
Koyo wong kelangan petung
Deleg-deleg wekasane wurung

Tak suwun marang sliramu
Mbok ojo lali janji prasetyaku
Tresnaku kang satuhu
Tetep tulus tekane jiwaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Jagalah hati jangan kau nodai
Jagalah hati cahaya Illahi

Bila hati kian bersih
Pikiranpun akan jernih
Semangat h ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43022
Bookmark and Share