AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:05:10
Random News
Sahabat seiman rohimakumullah pasti pernah dengar kalimat yang menyebutkan bahwa pada bulan ramadhan ... Read More »
Published: Thu, 27 Jun 2019 - 09:46:49
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/167
Comments: 0/0
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikine opo
Sliramu salin slogo
Biyen tresno saiki daksio

Wong ayu mbok ojo bingung
Tumlawung sak temahan getun
Koyo wong kelangan petung
Deleg-deleg wekasane wurung

Tak suwun marang sliramu
Mbok ojo lali janji prasetyaku
Tresnaku kang satuhu
Tetep tulus tekane jiwaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW By Simply Red - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW By Simply Red

YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW


My love
I'll never find the words, my love
To tell you how I feel, my love
More words could not explain

Precious love
You held my life within your hands
Created ... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangis dan tawa
Tergores bagai lukisan

Seribu mimpi berjuta sepi
Hadir bagai teman sejati
Di antara lelahnya jiwa
... Read More »
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 54147
Bookmark and Share