AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Cuka mengandung 3–9% volume asam asetat, menjadikannya asam asetat adalah komponen utama cuka ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 15:48:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/319
Comments: 0/0
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus kumandhang, wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe Pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah, lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama-ah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepingin mbesok munggah suwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lagu Sedih Dengan Lagu Ceria Apa Bedanya - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lagu Sedih Dengan Lagu Ceria Apa Bedanya

Katanya ini lagu buat mereka yang lagi galau?

Tapi coba kita tengok lyric song dan dengar lagu C ... Read More »
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

Lirik Lagu:

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48211
Bookmark and Share