AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda punya perusahaan? Ingin tahu cara jadi seorang pemimpin usaha anda agar sukses? Entah itu usaha ... Read More »
Published: Wed, 25 Dec 2019 - 13:09:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/133
Comments: 0/0
Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON KEMUNING (Protelon Kemuning)


Wis suwe ora ketemu
Setengah mati roso kangenku
Kelingan kebecikanmu
Sing wis mbok korbanake marang aku

Aku mung tansah kelinghan
Nalikane podo lelungguhan
Wong loro pangkon pangkonan
Tondo yekti yen lagi kasmaran

Aku eling
Naliko ing pertelon kemuning
Arah menyang candi cetho
Munggah mudun kesel tan rinoso

Banget rasane atiku
Besok kapan bisane ketemu
Kalingono gunung sewu
Aku tetep kelingan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Ru ... Read More »
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

Lirik Lagu:

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Ja ... Read More »
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pa ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20302
Bookmark and Share